Petition Closed

Please include Green Indonesia program in the national primary school curriculum - Mohon sertakan program Indonesia Hijau dalam kurikulum nasional untuk tingkat sekolah dasar

To support solutions for waste management in Indonesia the new generation has to learn about Reduce, Reuse, Recycle and Bank Sampah. Dear Mr. President: can you please introduce the Green Indonesia program in the national curriculum for primary schools ?

Mohon sertakan program Indonesia Hijau dalam kurikulum nasional untuk tingkat sekolah dasar dan mohon dukungannya atas solusi-solusi untuk manajemen sampah di Indonesia, generasi baru perlu mempelajari tentang (cara) Mengurangi, Menggunakan Kembali, Mendaur Ulang (sampah) dan Bank Sampah. Yang saya Hormati Bapak Presiden : Dapatkah bapak memperkenalkan program Indonesia Hijau dalam kurikulum nasional untuk tingkat sekolah dasar?

Teacher Activity Guide: http://issuu.com/happygreenworld/docs/panduan_kegiatan

Student Book: http://issuu.com/happygreenworld/docs/buku_20anak-anak

Please help support Goal 7 of the Millennium Goals: ENSURE ENVIRONMENTAL SUSTAINABILITY

The kids are the future !

This petition was delivered to:
  • Presiden Republik Indonesia
    Joko Widodo
  • Joko Widodo President of Indonesia
  • Minsister of Environment
  • Presiden Republik Indonesia
    Joko Widodo

Eco Flores Foundation started this petition with a single signature, and now has 731 supporters. Start a petition today to change something you care about.