MİNİBÜSLERDE AKBİL UYGULAMASI

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Selam sana ulaşıma dünyaları harcayan insan,

Biliyorsun ki özellikle büyük şehirlerde yaşayanların dertlerinden biri sürekli farklı vasıtalara binip bir yerlere gitmek. Çok az kişi bir vesayetle gitmek istediği yere gidebiliyor ve aktarmalardaki indirimler bizler için hayati önem taşıyor. Tam da bu sebepten en çok kullanılan araçlardan biri olan minibüslerin şehir ulaşım kartı sistemine (akbil) entegre edilmesini istiyoruz. Böylelikle hem ulaşım masraflarımız hafifleyecek hem de hırsızlık, kaza ve yaralanmalar azalacak.

Bu sistem aynı zamanda minibüsçülerin işini kolaylaştıracak, araba kullanırken geriye dönüp parayla uğraşmalarını ve dikkatlerinin dağılmasını engelleyecektir. Böylece can güvenliğimiz açısından önemli bir önlem alınmış olacak olup minibüse binişlerde oluşan uzun kuyrukların ve para üstü sorununun da önüne geçilecektir.

Minibüslerde akbil uygulamasının en kısa zamanda yürürlüğe girmesini talep ediyoruz.

Kampanyaya sen de destek ver, sen de karlı çık! İmzala, paylaş ve bu çok uzun zamandır bekletilen projenin gerçekleşmesi için sesimizi duyur!

Bugün Minibüslere imzanı bekliyor!

Minibüslere Akbil bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «MİNİBÜSLERDE AKBİL UYGULAMASI». Minibüslere ve imza atan diğer 25 kişiye katıl.