Kampanya Kapatıldı

Minibüsçüler Yardıma Daha Çok İhtiyacı Olan Üniversiteliyi Öğrenci Saymıyorlar!

Bu kampanya 35 destekçiye ulaştı

Eminin tüm Türkiye genelinde ve Özellikle İstanbulda bu dertten muzdarip bir çok üniversite öğrencisi olduğunu biliyorum. Minibüs Şoförlerinin öğrenci tanımı Liseye kadar ve bu netleştirilmemiş olduğundan şahsen benden bazı zamanlar öğrenci fiyatı olan 1.15 kuruş bazı zamanlar ise 1.80 kuruş alarak beni zorda bırakıp şaşırtıyorlar. Bu şaşkınlık aslında otobüslerde üniversite öğrencisi kimliği ile seyehat edebiliyor olmak ve minibüslerde aynı hassasiyetin gerçekleşmemesi. Eminim bir çoğunuzunda başına gelmekte. Hem ailesinden uzakta hem de kendi şehirinde kısıtlı bütçe ile üniversite okuyan öğrencilerin minibüslerde öğrenci yerine konmaması adil bir davranış değildir. Öğrenci yerine konulup buna bir çözüm getirilmesini istiyoruz.

Bugün Cansu imzanı bekliyor!

Cansu Yaşat bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Minibüsçüler : Minibüsçüler Yardıma Daha Çok İhtiyacı Olan Üniversiteliyi Öğrenci Saymıyorlar!». Cansu ve imza atan diğer 34 kişiye katıl.