ASTSUBAY MYO ARA SINIF MAĞDURLARI

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞININ HAZIRLAMIŞ OLDUĞU ÜNİVERSİTENİN ARA SINIFLARINDAN ASTSUBAY MESLEK YÜKSEK OKULLARINA GEÇİŞE BEN DE BAŞVURDUM . 10 AYLIK BİR BEKLEMEDEN SONRA SONUÇLAR BELLİ OLDU. ŞARTLAR ARASINDA ALTTAN DERS ŞARTI OLMAMASI ŞARTI VAR. AMA BAŞTA DA BİLİNDİĞİ GİBİ BEN VE ÇOĞU ARKADAŞIMIZIN ALTTAN DERSLERİ VAR. ÜSTELİK 2. DÖNEMDEN KALAN DERSLERİMİZİN SINAVLARI MÜLAKATLARA GİTTİĞİMİZ TARİHLERE DENK GELDİ . AYNI DURUMUN HARP OKULLARINDA DA GERÇEKLEŞTİĞİ SONRASINDA ŞARTIN KALDIRILDIĞI KOMUTANLAR TARAFINDAN DA SÖYLENİLDİ. AYNI HAKKIN BİZLEREDE TANINMASINI İSTİYORUZ.KAZANMIŞ OLDUĞUMUZ BU HAKKIN GERİ ALINMASINI İSTEMİYORUZ. BU KADAR SÜRE BEKLETİLDİKTEN SONRA DAHA FAZLA MAĞDUR OLMAK İSTEMİYORUZ. GEREĞİNİN YAPILMASINI, BU MESAJIMIN İLGİLİ MERCİLERE İLETİLMESİNİ RİCA EDİYORUM. SAYGILARIMI SUNAR GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERİM.

Bugün Mustafa Yusuf imzanı bekliyor!

Mustafa Yusuf Özer bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Savunma Bakanlığı : ASTSUBAY MYO ARA SINIF MAĞDURLARI». Mustafa Yusuf ve imza atan diğer 168 kişiye katıl.