Kampanya Kapatıldı

3 Milyon Genç ve Aileleri İçin Bedelli Askerlik İstiyoruz.

Bu kampanya 117 destekçiye ulaştı

Şuan tecilli 3 Milyon 250 bin ve bakaya kalan 450 bin genç var. Bu sayı geçtiğimiz yıllardan oldukça fazla. Bu gençlerimiz ve aileleri, geçim kaygısı, sorumluluk baskısı ve her gün ne olacağım korkusu yaşıyor. Bir çoğumuzun hasta çocuğu, annesi, babasi varken bir cogumuzunda devam ettirmesi gereken bir işi, borcu ve en önemlisi sorumlu oldugu iscileri var. Askeriye; vatan sevgisini ölçecek bir kurum olarak gorulmemelidir. Genelkurmay ve milli savunma da önümüzde ki 5 seneye gore belirlenmis asker ihtiyacı sayıları mevcuttur ve bununla ilgili asker ihtiyacimiz yok aciklamasi yapilmistir. Bunun icin biz gencler, 6 veya 12 ay sorumluluklarimizi birakip döndüğümüz de dağ gibi olan borclarimizi bulmak yerine, ulkemize istihdam ve ekonomi yonunden destek olmak istiyoruz.

Bugün Hilal imzanı bekliyor!

Hilal Erel bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Savunma Bakanlığı: 3 Milyon Genç ve Aileleri İçin Bedelli Askerlik İstiyoruz.». Hilal ve imza atan diğer 116 kişiye katıl.