19.Dönem Pomemi kazanıp askerde olanların terhis olması için.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

97/2 dönem olarak  Askerliğini yapmakta olanların arkadaşlarıyız. Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından düzenlenen 19.Dönem Pomem Özel Harekat Branşın'da yapılan alıma katılıp . Asil olarak Pomem'e planlaması yapıldı. 1 Haziran'da İntibak Eğitimine katılabilmesi için planlaması yapıldığı polis okuluna gitmeleri gerekiyor, fakat Komutanları tarafından taraflarına verilen bilgide Milli Savunma Bakanlığı'nın 17 Mart 2017 tarihinde "Geçici Terhis İşlemleri" konulu emir'de Polis okulunu kazanan ve şuan Asker altında olan yükümlülerin geçici terhis işlemlerinin 111 Sayılı Kanuna göre yapılmasının uygunsuz olmasından dolayı yapılmayacağı belirtiliyor, biz arkadaşlarımız ve onun durumunda olan adayların mağdur olmaması için konu ile ilgili düzenlemenin yapılmasını arz ederiz.

Bugün Ali imzanı bekliyor!

Ali Bacak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Savunma Bakanlığı : 19.Dönem Pomemi kazanıp askerde olanların terhis olması için.». Ali ve imza atan diğer 131 kişiye katıl.