Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 73 destekçiye ulaştı

Önemli bir duyurudur !!! arkadaşlarım abilerim,büyüklerim küçüklerim , kardeşlerim ben bir şehit eşiyim yaklaşık 3.5 ay önce eşim tank uzman çavuş oğuzhan yılmaz şehit düşmüştür ve bu durumla alakalı iyi kötü bir şekilde ayakta kalma mücadelesi içindeyim sizlerden bir ricam var beni iyi kötü tanıyan herkesi seçip ve türkiyeye de sesimi duyurup bir kampanya da bana destek olmanızı ve bunu duyurabildiğiniz kadar çok kişiye duyurmanızı rica ediyorum önce allah yolunda sonra vatan aşkıyla bir maddi beklentisi yada üniforma sevdası olmaksızın benim gibi nice gönüllü şehit aileleri var . bakanlık tarafından uygun görülmesi durumunda şehit eş cocukları ve kardeşlerine bir memuriyet hakkı veriliyor ve bu husus sadece tsk ve emniyet teşkilatında yok.

Bugün Özlem imzanı bekliyor!

Özlem Yilmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli savunma bakanlığı : Şehit eşleri çocukları ve kardeşlerine tsk da istihdam hakkı istiyoruz vatan için». Özlem ve imza atan diğer 72 kişiye katıl.