Milli Piyade Tüfeğimizin İsmi Ömer Halisdemir Olsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Devletimizin ve milletimizin el ele vererek üstesinden geldiği hain 15 Temmuz Darbe Girişimi, ardında bıraktığı 250 şehidimizle, 2000'in üzerinde gazimizle milletimizin boynuna onların anısını yaşatma ve sahip çıkma sorumluluğu yüklemiştir. Adeta milletimizin bu yüzyıldaki destanı olmuş 15 Temmuz Direnişini yaşatmak ve belleğimizde canlı tutmak için 15 Temmuz kahramanlarının anısını yaşatmalı ve yaptıkları kahramanlıkların nesillerden nesillere aktarılmasını sağlamalıyız. 15 Temmuz'un kahramanlarından olan Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir, darbe girişiminin en kritik anında aziz milletimizin şerefli bir ferdi olarak kendisini feda etmiş, ve bu girişimin akamete uğramasını sağlayan en önemli kahramanlıklardan birini gerçekleştirerek ölümsüzleşmiştir. Bu kahramanımızın adını yaşatmak ise milletimizin ve devletimizin namus borcudur.

Ülkemiz son yıllarda özellikle savunma sanayinde ciddi atılımlar yapmış ve kahraman ordumuzu kendi üretimimiz olan silahlarla ve diğer savunma sistemleriyle destekleme noktasında önemli gelişmeler kaydetmiştir. Bu gelişmelerden biri olan Milli Piyade Tüfeğimiz MPT-76, Türk Mühendislerinin emeği ile üretilmiş ve kahraman ordumuz tarafından kullanılmaya başlanmıştır. Askerlerimizin en çok kullanacağı ve ülkemizle özdeşleşecek bu silahın ise 15 Temmuz'un kahramanlarından Şehit Ömer Halisdemir'in ismiyle anılması, hem milli piyade tüfeğimize manevi bir anlam yükleyecek, hem de şehidimizin ismini ölümsüzleştirecektir.

Genç Demokratlar Derneği olarak, 15 Temmuz Direnişi'nin birinci yıl dönümünde Milli Piyade Tüfeğimizin adının Şehit Ömer Halisdemir Piyade Tüfeği olarak adlandırılmasını talep ediyor ve bu amaçla tüm siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının ve aziz milletimizin desteğini talep ediyoruz. 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar dilerken milletimizin bir kez daha benzer hain girişimlerle karşı karşıya kalmamasını umuyoruz.

Bugün Genç Demokratlar imzanı bekliyor!

Genç Demokratlar Derneği bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Piyade Tüfeğimizin İsmi Ömer Halisdemir Olsun». Genç Demokratlar ve imza atan diğer 306 kişiye katıl.