MİLLİ PARKLARDA BİSİKLET GİRİŞ ÜCRETLERİ KALDIRILSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Orman ve Su işleri bakanlığı 2.bölge müdürlüğü kapsamına giren milli parkların girişlerinde bisikletli ziyaretçiler için 5 tl ücret talep edildiği sosyal medya aracılığıyla görülmektedir.

Bisiklet kullanıcıları bisikletleri ile spor yapmakta ve ulaşım ihtiyaçlarını gidermektedirler. Bu vatandaşlar yaptıkları spor ile sağlıklı yaşama çabası ile ülkenin sağlık sistemine ,spor yapmayan ve bundan dolayı sağlık sorunları yaşayan vatandaşlar gibi yük olmamakta ;ulaşımlarını motorlu araçlar yerine bisikleti tercih ettikleri için ülkenin yurtdışından temin ettiği petrol maliyetine ve çevre kirliliğine olumsuz etki etmemektedirler.Bu iki durum bile değerlendirildiğinde desteklenmesi gereken bisikletliler,Orman ve Su işleri bakanlığına bağlı milliparklar girişlerinde ücret alınarak adeta yaptıkları olumlu katkı yok sayılarak cezalandırılmaktadırlar.

Bu yanlışın düzeltilebilmesi amacı ile Orman ve Su işleri bakanlığına bağlı Milli parklara giriş ücretleri bisikletliler için kaldırılmalıdır.

BURSA BİSİKLETLİLERİ TUR VE GEZİ KONSEYİ

Bugün Hikmet imzanı bekliyor!

Hikmet Şen bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «MİLLİ PARKLARDA BİSİKLET GİRİŞ ÜCRETLERİ KALDIRILSIN». Hikmet ve imza atan diğer 2.031 kişiye katıl.