Kampanya Kapatıldı

Furkan Ekeni World of Warcrafta başlatmak

Bu kampanya 7 destekçiye ulaştı

Furkan Eken bir zamanlar Dunemaul'da efsane Hunter oyuncusu olan Freemen'dir. Bu arkadaş o kadar iyi bir oyuncudur ki, arkadaşları onun serverdaki en iyi hunter olduğunu düşünmektedir. Ancak karanlık güçlerin yönettiği(kesin arkasında illüminati var) Türk eğitim sistemi yüzünden üniversite sınavına hazırlanmak için oyunu bıraktı ve oyunu bırakabilmek için hesabını sattı.

Bu acı olayın kötü hissini üniversite sınavı geçtikten sonra hissetmeye başladık. Yıllar geçti Furkan Eken bir kere yeniden oyuna döndüyse de zevk dahi alamadan bıraktı.

Şimdi biz arkadaşları olarak onun da özlediği bu oyuna başlamasını istiyoruz. Birlikte çok eğlenebileceğimiz bir topluluk oluşturup birlikte o dungeon senin bu dungeon benim eğlenmek istiyoruz. Eğer sen de Furkan Eken'in oyuna geri dönmesini istiyorsan bir imza bırak. Bizleri çok mutlu edersin.

Bugün Emir Sultan imzanı bekliyor!

Emir Sultan Berber bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli İrade: Furkan Ekeni World of Warcrafta başlatmak». Emir Sultan ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.