Okul mudurunden İzmir Marsina tepki

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

İzmir Ataturk Lisesinde 10.yil marsi ve İzmir marsina okul mudurunden yasak!!!

Turkiye Cumhuriyeti topraklarinda yasayip,okullarda ogrendigimiz marslarin yine okullarda slogan olarak algilanip yasaklanmasi Turk Genclerine cok aykiri, bu davranis ve tepkisinden dolayi okul mudurunun cezai yaptirim almasi gerekiyor. Ataturk ile ilgili gorusleri engelleyen kisitlayan,yasaklayan bir ogretim gorevlisi istemiyoruz. !!!

>>>>>Marş yok Demet Akalın var!<<<<<

Öğrencilerin tepkisi üzerine okul müdürünün sahneden Demet Akalın şarkıları çaldırmaya başladığı, buna tepki gösteren öğrencilerin ise mikrofonu kapattırarak marş söylemeye başladığı bilgisine ulaşıldı. Yaşananları anlatan bir veli “Okul müdürü sahnede mikrofona gelerek ‘Ben bu okulda okul marşından başka marş söyletmem’ deyince çocuklarımız ve biz veliler kürsüye doğru yürüyerek müdür Demirhan’a tepki gösterdik. Veliler, okul müdürüne ‘Burası Osmanlı değil Türkiye Cumhuriyeti, görev yapmak istemiyorsanız çekilin gidin’ derken çocuklarımız ise, mikrofonun sesini kısarak protesto edip hep bir ağızdan törende çalınmasına izin verilmeyen marşları söyledi.” Şeklinde yaşanan sıcak anları anlattı.

Bugün fulya imzanı bekliyor!

fulya Ckgl bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli egitim mudurlugu: Okul mudurunden İzmir Marsina tepki». fulya ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.