Kampanya Kapatıldı

Kaynaştırma egitimindeki haklarını istiyorum

Bu kampanya 6 destekçiye ulaştı

Yaşıtları haftada 40 saat eğitim alırken oglum 1 saat bile eğitim alamıyor. Kayansıtma eğitimi altında kaynatıldı diğer kaynaştırma öğrencileri gibi bireysellestirilmiş eğitim programında aylık almamız gereken ders saati aylık 36 saattir biz 1 saatı bile alamıyoruz nedeni öğretmenlerin gönüllü olarak bu derse girmek istemeleri 5 yıl boyunca oğluma 2 okulda da 1 tane dahi gönüllü ogretmen okullarında ve ilçe Milli eğitim müdürlüğünde öğretmen bulunmamıştır.eğitim hakkı elinden almasının yani sira akran ve öğretmen istismarina maruz kalmıştır.  Geriye dönük ve suan oğlum ve diger kaynaştırma öğrencileri için  bireysel ve okul içi kayastıma programlarının hızlı bi şekilde yapılmasını talep ediyorum. Öğretmenin gönlüne gore bir egitim sistemini kabul etmiyorum. Gönüllüluk değil zorunluluk haline getirilmelidir. Kimsenin gönlünün olacağı yok malesef başlarına gelmeyince

Bugün Milli egitim Bakanlığı imzanı bekliyor!

Milli egitim Bakanlığı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli egitim mudurlugu : Kaynaştırma egitimindeki haklarını istiyorum». Milli egitim Bakanlığı ve imza atan diğer 5 kişiye katıl.