Çocuklar bizim geleceğimiz, iyi bir egitim için öğretmenimize dokunmayın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

İzmir Balçova Vali Kutlu Aktaş ilköğretim okulu velileriyiz. 2019 da tüm okulların tam gün eğitime geçeceğini biliyoruz. Ancak okulumuz henüz alt yapı olarak uygun olmadığı halde bu sistemi uygulamaya başlayacak. Okul derslik ve kullanılabilir alan olarak tam gün eğitim vermeye uygun değildir. Yeni sınıf açılacak alan olmadığı için sınıflar bilestirilecek ve bazı öğretmenler gönderilecektir. Ogretmenimizin gitmesini istemiyoruz. Sınıfımızın bolunmesini çocukların bir birinden ayrılmasını istemiyoruz.

Geçmişte okulumuza ait olan şuan imam hatip e tahsis edilmiş olan eski binamizi geri istiyoruz. Eski bina bize verilirse derslik sayısı yeterli olacaktır ve tam gün eğitim için okulumuz uygun olacaktır.

Gereğinin yapılmasını arz ederiz.

Bugün nurhan imzanı bekliyor!

nurhan ebinc bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Egitim Bakanligi : Çocuklar bizim geleceğimiz, ıyi hır egitim için öğretmenimize dokunmayın!». nurhan ve imza atan diğer 42 kişiye katıl.