Turizm Liseleri'nin Staj Süreleri 2 Aya Düşürülmeli

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Turizm lisesi 3 sınıf öğrencisiyim. 4 yıllık okulda 10. ve 11. sınıfların sene sonu yaptığı bu stajların süreleri çok uzun yaklaşık olarak 4,5 ay sürmekte. Zaten hem okulda ders olarak hemde uygulama olarak görmekteyiz birde bunu üstüne otellerde çok zor olan bu işi yapmaktayız. Ben 11. sınıf öğrencisi olarak sene gireceğim üniversite sınavı için çalışmam ve benimin gibi bir çok arkadaşımın çalışması, dershaneye gitmesi gerekirken bu zor işi yapıyoruz. Okullarda matematik, kimya, fizik, coğrafya, tarih, biyoloji gibi dersleri 10. Sınıf itibari ilede görmedimiz için çok fazla eksiğimiz var. Stajlardan sonra çoğu arkadaşımın bu meslek dalını artık düşünmediniklerini eğer kazanırlarsa üniversitede başka bir tercih yapçaklarını söyliyorlar. Sizde bize imza atarak lütfen yardımıcın olun !

Bugün Nazım Samet imzanı bekliyor!

Nazım Samet Öztürk bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli eğitim: Turizm Liseleri'nin Staj Süreleri 2 Aya Düşürülmeli». Nazım Samet ve imza atan diğer 41 kişiye katıl.