Kampanya Kapatıldı

Lise Ders Saatinin Arttırılması

Bu kampanya 124 destekçiye ulaştı

Lise ogrencileri her gun 8 saatlerini okulda harciyor. Bu 8 saatin sadece 6 saati telefonla uğraşmakla, birbirine şaka yapıp videoya çekmekle geciyor. Akıllı tahtaları kendi bilgisayarlarıymış gibi kullanmakta, eğitim kurumlarına ciddi zararlar verebilecek ahlak ve etik açısından aykırı içerikler ve görseller kullanmaktadırlar.

Enerjilerini ve yaraticiliklarini kullanabilecek bu gencler okulda zamanlarını bu derece pervasızca ve bilinçsizce öldürüyor. Zaten hafif olan disiplinde buna zemin hazırlıyor. Yönlendirmelerden ve geleceğe dönük planlamalardan bihaber lise ogrencileri gunun sadece 2 saati verimli ders yapıyor. geriye kalan 6 saat onlara yorgunluk olarak gözüküyor. Biz lise ogrencileri gunluk ders saatinin 12 saate arttırılmasını talep ediyoruz

Bugün Can Deniz imzanı bekliyor!

Can Deniz Sezer bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim : Lise Ders Saatinin Arttırılması». Can Deniz ve imza atan diğer 123 kişiye katıl.