Liseler Arası Nakillerde Taban Puan Şartının Hafifletilmesi

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

2015-2016 yıllarında girdiğim TEOG sınavının birincisinde hata yapmadan tam puan almıştım. İkincisinde ise bir fen bilimleri bir inkılap tarihi sorum yanlıştı. Yani sonuç olarak 494,9357 gibi iyi bir puan almayı başarmıştım.Gitmeyi çok istediğim okul, İzmir Fen Lisesini 1,8 gibi bir puanla kaçırıyorum.Düşünsenize aradaki puan farkı bir soru bile sayılmıyor.1,8 size çok geldiyse 0,2 gibi bir puanla istediği liseyi kaçıran arkadaşım var.0,2 puan farkı ve muhteşem bir liseyi kaçırmak...Gitse şuan bulunduğu liseden kat kat iyi bir eğitim alacak.Ama şaka gibi sadece 0,2 puan farkı var.Bu haksızlık değil de ne?Üstelik okulda birçok boş kontenjan var.

Düşündüm taşındım ve kendimce mantıklı bir yol buldum.Sorudan kaybedilen puan(2 puan yani) altındaki bir puanla kaçırıyorsanız (0,001 - 1,999) gibi mesela , bence gidebilmek için bir şansınız olmalı. Eğer siz de destek olursanız bu can sıkıcı durumdan kurtulabiliriz. Okuduğunuz için teşekkürler.

Bugün Özge Melisa imzanı bekliyor!

Özge Melisa Zengin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlıği: Liseler Arası Nakillerde Taban Puan Şartının Hafifletilmesi». Özge Melisa ve imza atan diğer 12 kişiye katıl.