0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Okullarda özgüveni eksik zaman zaman konuşurken heyecandan dersini anlatamayan bireyler hatta kız çocuklarımızın özellikle susturulması. Güven aşılamak için işin uzmanlarından,özellikle üniversitelerde tiyatro eğitimi almış kişilerle bireyin kendini keşfi, uygulamalı çalışmalarda deneme yanılma yöntemleri ile daha hızlı ilerleyecektir. Hem düşünce boyutunda bireyin kendini çözümlemesi hemde beden farkındalığı ile anlatım zenginliği farkındalığı yaratılmalıdır. Bu ders türkiyede önemsenmeyen isteğe bağlı verilmektedir. Fakat bir akademik dersten daha önemlidir. Farkındalığı gelişen her birey daha hızlı öğrenecebilecektir. Bir çok akademik dersin alt yapısına drama eğitmi yerleştirilerek öğrenimi ve eğitimi geliştirmeliyiz. Bunun için her okulda mutlaka Drama öğretmeni olmalı. Her ne kadar drama müfredatı olsada Meb de zorunlu değildir. Seçmeli de yok artık. Drama bir ders olarak mutlaka konulmalı bireyin doğaçlamalarla, yaratıcı oyunlarla , beden dili geliştirilerek, daha küçük yaşta fonetik diksiyon eğitimi ile seçkin bireyler oluşması için drama dersinin gelişimi desteklenmelidir ve zorunlu kılınmalıdır

Bugün Ercüment imzanı bekliyor!

Ercüment Acar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli eğitim bakanlığı: Yaratıcı Drama derslerinin tüm meb de ilk-orta- lise seviyelerine ders olarak konması». Ercüment ve imza atan diğer 137 kişiye katıl.