0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ağaç yaşken eğilir. Çocuklara büyüdükten sonra onlara Helâli, haramı, günahı ve sevabı aşılayamazsınız. Ülkemizde her gün birçok insan günah işlerken yanlış yaptığının farkında bile değil. Herkes ateşe gidiyor. Kimse dur demiyor. Ölünce hesap verilecek kimse düşünmüyor. Günahlar ile gönüller kararıyor psikolojik bunalımlar artıyor. çünkü dünün küçükleri bugün büyümüş ve çocuklarına hiç bişey veremiyor. Aile kavramı çöküyor yuvalar yıkılıyor.  İnsanlar küçük yaşta birbirine sokaklarda küfredip kavga ediyor. Birbirimize düşman gibi olduk. Çünkü.kimse dini önemsemiyor. Kul hakkı yersem yanarım küfrederek yanarım aileme karşı gelirsem yanarım demiyor. Çünkü din eğitimi hiç yok neredeyse. Artık fıkıh eğitimi ile doğrular yanlışlar bilinsin ki gelecek nesil Allah'tan korkup birbirine zarar vermesin. Aileleri ayakta tutan dinimiz İslamdır. Bunu artık anlatalım herkese duyuralım..

Bugün Habib imzanı bekliyor!

Habib Akay bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli eğitim bakanlığı ve Recep Tayyip Erdoğan: Okullarda fıkıh dersi verilsin. Helal haram öğrenilsin. Kimse Cehenneme gitmesin..». Habib ve imza atan diğer 79 kişiye katıl.