Sisli Anadolu Lisesi düz lise olmasin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Sisli Anadolu Lisesi 1972 yılında eğitime başlamış 1995 yılından beri Anadolu Lisesi vasfindadir.Dolayısıyla köklü Anadolu Liselerinden biridir.Şişli ilçesinde 6 adet Anadolu Lisesi içerisinde TEOG yerlestirmelerine göre 3.sırada (okul binasi eski oldugu icin) bulunmaktadır. Nitelikli ve üst düzey eğitimi sayesinde ÖSYM verilerine göre Üniversite yerleştirme başarısı olarak Sisli de ki bütün okulları geride bırakip Şişli ilçesinin en başarılı lisesi olmuştur.

Yüzde 8 lik dilimle öğrenci alan okulumuz üniversite yerlestirmelerinde yüzde 4 luk dilimle öğrenci yerlestirmektedir.

ÜlkemizIn en başarılı üniversitelerinden ITU ye en çok öğrenci yerleştiren okuldur.

ÖSYM verilerine tüm zamanlarda akademik başarı olarak ilk 500 lise arasında olmuştur.

TEOG taban puanı 458.23 dur.480.294 puanla yerleşen öğrencileri de vardir.

Okulun bulunduğu mahallede ve bitişik mahallede,  mahalle sakinlerinin eğitim öğretim ihtiyaçlarını karşılayabilecek ve sınavsız lise tanımına uygun 2 adet Anadolu lise daha bulunmaktadır.

Sisli ilçesinin merkez ismini taşıyan ve vatana millete pek cok hayirli evlat yetiştiren , milli,manevi ,evrensel değerleri vizyon edinen Sisli Anadolu Lisesi'nin sınavla öğrenci alan liseler arasında olmasını istiyoruz.

Bugün hacer imzanı bekliyor!

hacer yılmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı : Sisli Anadolu Lisesi düz lise olmasin». hacer ve imza atan diğer 819 kişiye katıl.