Başarı

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLERE EŞ DURUMU TAYİNİ HAKKI İSTİYORUZ

Bu kampanya 113 destekçi ile değişim yarattı!

Sözleşmeli öğretmenlere eş durumu ve sağlık özrü hakkı tanınmamaktadır. Sözleşmeli öğretmen aileleri parçalanma noktasına gelmektedir. Şuan doğu illerinde öğretmen doluluk oranı yüzde 95 lere yaklaşmış ve batıdan daha iyi durumdadır. Hal bu iken sözleşmeli öğretmen ailelerini perişan etmenin bir anlamı yoktur. Milli eğitim bakanı sözleşmeli öğretmenlere ya işini ya eşini tercih et diyerek , adeta boşanma çağrısı yapmaktadır. Yine benzer şekilde milli eğitim bakanı giderken biliyordunuz diyerek öğretmenleri suçlamaktadır. Evet, sözleşmeli öğretmenler belkide giderken biliyordu ama kimse mecbur kalmasa ailesine bölmek istemez. Eşi özel sektörde çalışan sözleşmeli öğretmen ne yapsın boşansın mı yada ağır bir hastalığı olan sözleşmeli öğretmen ölsün mü. Öğretmenlik moral mesleğidir. Ailesinden kopardığınız , boşanma aşamasına getirdiğiniz bir öğretmenden ne kadar sınıfta verim alabilirsiniz. Siz böyle bir öğretmeniniz olsun istermiydiniz. Lütfen destek olun. İnsanları hayata yuvalarına döndürün.

Bugün Abdullah Yusuf imzanı bekliyor!

Abdullah Yusuf ÇAY bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı : SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLERE EŞ DURUMU TAYİNİ HAKKI İSTİYORUZ». Abdullah Yusuf ve imza atan diğer 112 kişiye katıl.