REHABİLİTASYON MERKEZLERİNE DESTEK BEKLİYORUZ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 15.000.

Dünyamız ve güzel Türkiye'miz Corona Virüsü ile mücadele ederken başta sağlık demekle birlikte özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin  kurucularının,öğretmenlerin, çocukların ve velilerin durumu ne olacak demeden yapamıyoruz.

Bu süreçte zaruri olarak okullar kapalı, sürecin ne getireceği belli değil, belli olsa bile insanlar çocuklarını okula göndermekte tedirgin olacak. Bizler (engelli ailelerine ve engelli bireylere, çocuklara hizmet veren kurumlar olarak) devletimizden destek ve bize yardımcı olacak bir paket beklemekteyiz.

Kiramız, öğretmenlerimiz ve personelimizin maaşı, sgk primleri, stopaj ve kdv ödeneği nasıl bulacağız? Bu kurumlarda çalışan ve çoğu kadın olan on binlerce insan nasıl geçinip hayatını devam ettirecek?

İnşallah her şey en kısa sürede yoluna girer, ön görülemeyen bu süreçte eğer destek alamazsak ayakta kalamayıp okullarımızı kapatmak zorunda kalabiliriz. Bu durumda ailelerimiz  evlatlarını bakım ve eğitim-öğretim alması için nereye bırakacak? Devletimizden dikkate alınmayı acilen beklemekteyiz.

Öncelikle anne ve babalardan, meslektaşlarımızdan, emekçilerden, kendini sorumlu hisseden tüm vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz.

Çocuklar ve eğitim yıkılırsa gelecek yıkılır! Lütfen imzalayın ve destek olun.