0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinde Çalışan Özel eğitim öğretmenleri, Sınıf Öğretmenleri, Okul Öncesi Öğretmenleri ve Çocuk Gelişimi Öğretmenleri olarak yıllardır bu mesleği icra ediyoruz. Calışma şartları, Maaş ve sigortadaki usulsüzlük, Tatil günlerindeki adaletsizlik, İş güvencesi endişesi, Gelecek korkusu, Emeklilik ikramiyesinden yoksun olmasi, Tazminat hakkının kullandirilmamasi kısacası ÖZLÜK haklarımız için mücadele vermekteyiz. Milli Eğitim Bakanlığı ve Maliye Bakanlığından talebimiz Rehabilitasyon merkezlerinde çalışma şartlarımız iyilestirilsin özlük hakları verilsin. Özel eğitim ve Rehabilitasyon merkezlerinde çalışan biz Öğretmenler yaptığımiz işin kutsalligindan haberdariz.
Çocuklara zihinsel, bedensel ve sosyal yönden gelişimlerini daha sağlıklı tamamlamaları yönünde eğitim veriyoruz. Dil konuşma, psikomotor beceriler, Günlük yaşam, Sosyal hayat becerileri, Türkçe Matematik modullerinin yaninda: Çocukların günlük ihtiyaçları olan; tuvalet, giyinme gibi becerilerin gelişmesine katkı sağlamak, Kalem tutma, materyalleri doğru kullanma, oyuncaklar ile doğru şekilde oynama gibi becerileri kazandırarak uygulamalar yaptırıp el yüz yıkama, diş fırçalama gibi alışkanlıkların kazandırılmasına yardımcı oluyoruz, okul yaşantılarında çocuklara yardımcı olmak adına; onları, okuma yazmaya hazırlayacak etkinlikler yaptırıyoruz. Bunlar göz önünde bulundurulduğunda özlük haklarımızın iyileştirilmesini talep ediyoruz

Bugün Ebru imzanı bekliyor!

Ebru Aslan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı : Rehabilitasyon merkezlerinde çalışan öğretmenlerin özlük hakları iyileştirilsin.». Ebru ve imza atan diğer 324 kişiye katıl.