Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: Milli Eğitim Bakanlığı İsmet YILMAZ ve 1 diğer muhatap daha

Proje Okulları Uygulaması Kaldırılsın

20 Eylül 2016 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan bilgilendirmeye göre, Bornova Anadolu Lisesi'nin de dahil olduğu özel program uygulayan eğitim kurumları kapsamında norm kadroya dair bir düzenlemeye gidilmiştir. Proje okullarda 8 yılını dolduran öğretmenler belirlenerek, kendilerinin 22 Eylül 2016 tarihine kadar tebligat ve yapacakları başvurular doğrultusunda yeni atamaları 26 Eylül 2016 tarihine kadar yapılacaktır. Öğretmen, öğrenci ve velilerimizin mağduriyetine yol açan "Proje Okulları Uygulaması"nın kaldırılmasını talep ediyoruz.

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • Milli Eğitim Bakanlığı
    İsmet YILMAZ
  • Milli Eğitim Bakanlığı
    Fatih Kaya

İzmir Koleji ve Bornova Anadolu Lisesi Mezunları Derneği bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 6.694 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Handan imzanı bekliyor!

Handan Karamahmutoğlu Can bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı: Proje Okulları Uygulaması Kaldırılsın». Handan ve imza atan diğer 6.693 kişiye katıl.