Doğrulanmış başarı

Okulumuza Vekaleten değil asaleten ehliyetli Müdür istiyoruz

Bu kampanya 13 destekçi ile değişim yarattı!

Ben evladımı okula yazdıracağım zaman gidip okulu inceliyorum, başarılarına bakıyorum,Yöneticisiyle konuşuyorum ve bir karar verip okula yazdırıyorum.Ama daha 2 yıl olmadan başarılı yönetici gidiyor yerine vekaletler başlıyor.Okulda ipin ucu kaçıyor okuldaki başarı hızla düşüyor.

ÇOCUKLARIMIZA SAHİP ÇIKMAK TOPLUMUMUZUN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKMAKTIR.

İstanbul Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Bugün Abdülkadir imzanı bekliyor!

Abdülkadir Demirhan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı: Okulumuza Vekaleten değil asaleten ehliyetli Müdür istiyoruz». Abdülkadir ve imza atan diğer 12 kişiye katıl.