OKULUMA DOKUNMA

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

OKULUMA DOKUNMA
İZMİR NARLIDERE MEHMET SEYFİ ERALTAY ANADOLU LİSESİ, DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR
1963 yılından bu yana Narlıderelilere hizmet veren, Narlıdere’nin ilk ve en köklü lisesi, Mehmet Seyfi Eraltay Anadolu Lisesi, denkliği bile olmayan Sıdıka Akdemir Bilim Sanat Merkezi’ne dönüştürülüyor.
Biri büyük,diğeri küçük olmak üzere iki binadan oluşan okulumuz, bugün 555 öğrencisiyle eğitim - öğretime devam ederken, ilçenin genç nüfüsu ve “Adrese Dayalı Lise Öğrenimi” sistemi göz önünde tutulduğunda ilçemiz için çok daha önem ve ihtiyaç arz eden okulumuz, bürokratik telaşlarla, Bilim Sanat Merkezi’ne dönüştürülüyor.
Bir okulun olmazsa olmazı olan tüm birimleri ( idare, rehberlik, laboratuvarlar,kantin,kütüphane,spor ve öğretmenler odası...) dönüştürülmek istenen bu ana binada kalırken 555 öğrenci ve öğretmenleri, 10 derslikli küçük binaya sıkıştırılmak istenmekte. Okulumuza öğrenci alımını azaltarak Narlıdereli velileri ve çocuklarını Meslek Liselerine yönlendirmeye zorlanmaktadır.
BİZ NARLIDERELİLER, BU YANLIŞ KARARA “HAYIR” DİYORUZ. ALINAN BU YANLIŞ KARARIN HEMEN GERİ ÇEKİLEREK OKULUMUZUN, GERÇEK İHTİYAÇ SAHİBİ NARLIDERELİ ÇOCUKLARA İADE EDİLMESİNİ İSTİYORUZ.

Bugün Eser imzanı bekliyor!

Eser Ocakoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı: OKULUMA DOKUNMA». Eser ve imza atan diğer 1.497 kişiye katıl.