Yarışma hakkımızın iade edilmesini istiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Edirne de yapılan gençlik ve spor bakanlığı okul sporları okullar arası yarışmada İstanbul Capitol ortaokulu ile bulunduk . yarışma öncesi yapılan açılış seramonisine kostüm sorumlumuz acil hastaneye kaldırıldığından ve olumsuz trafik durumundan ötürü katılamadık ve mazeretimizi kabul etmediler bu sebeble rakip takımların itiraz dilekçeleri vermesi ile ekibimiz yarışmadan ihraç edilmiştir aynı gün düzce Ordu Manisa Adana gibi illler de de aynı yarışma yapılmış ama seramoni yani açılış töreni yapılmamıştır bu yapılan bize yapılan bu yarışmadan men edilme konusunda itirazımızı bildirir gerekli illerin spor müdürlüğü ile iletişime geçip video kayıtlarının incelenmesi gerekli araştırmaların yapılması konusunda gereğinin yapılmasını arz ederiz

Bugün HANDE imzanı bekliyor!

HANDE SAYIN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli eğitim bakanlığı Okul sporları müdürlüğü birimine : Yarışma hakkımızın iade edilmesini istiyoruz». HANDE ve imza atan diğer 1.596 kişiye katıl.