MİMARLIK VE İÇ MİMARLIK YETENEK SINAVLARI

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Lisenin başından beri çizim eğitimi alıyorum ve çizimimi gerçekten çok geliştirdim bu şekilde yetenek sınavı ile iç mimarlık okumak istiyordum. Açıkçası derslerim ygs-lys ile iç mimarlığı kazanacak kadar iyi değil ancak yeteneğimle girmeyi düşünüyordum, 4 senedir bu yeteneğimin üzerine gittim ve geliştirdim. Ve şimdi gelip bana diyorlar ki artık yetenek sınavı ile alım yapılmıyor, lys puanı ile ösym yerleştiriyor. İşte bu benim yıkıldığım an. Şimdiye kadar ben boşunamı bu kadar eğitim aldım ? sırf ösym nin veya meb in kuralları yüzünden hayallerimi gerçekleştiremeyecek miyim? veya bu sene bekleyip seneye sınavlamı gireceğim iç mimarlığa? 1 sene kaybım mı olacak? Yetenek sınavının geri gelmesini istiyorum!

Benim gibi bir çok kişinin açıkta kaldığına inanıyorum. Bizden öncekiler neden yetenekleriyle girebilirken biz giremiyoruz. bence bu tamamen adaletsizliktir. arkadaşlar lütfen yardım edin bunu gerekli yere ulaştıralım gereği yapılsın. benim gibi binlerce kişinin hayallerinin yıkıldığını ve açıkta kaldığını biliyorum. lütfen destek olun arkadaşlar. teşekkürler.

Bugün ahmet imzanı bekliyor!

ahmet naif bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli eğitim bakanlığı: MİMARLIK VE İÇ MİMARLIK YETENEK SINAVLARI». ahmet ve imza atan diğer 4 kişiye katıl.