M.Kemal Atatürk ve Tarihimiz derslerden cikarilmamalidir

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Tarihini bilmeyen bir millet olmak istemiyoruz.Cocuklarimiz bu vatanın ne zorluklar ile kazanıldığını bilsinler istiyoruz.Nasıl ki 15 Temmuzda ülkemizi parcalamak istediler ve seneler geçse de bu günü unutamayiz unutturamayiz aynı şekilde Turkiye Cumhuriyeti nasıl kuruldu kimin önderliğinde bu millet kurtuluşa erdi ecdadını bilmeli taze beyinler çocuklar gençler..İstemiyoruz unutturulmasini tarihimizin.. Büyük Komutan M.Kemal Atatürk ve vatan için çarpışan tüm insanlarımız Cumhuriyetin kuruluşunun 100 yılını bile gormeden toprak altına gömülmek isteniyor ama bizler bunu istemiyoruz.Derslerden Tarih ve Mustafa kemal Atatürk kalkacakmis 8.sinifta okutulacakmis bunların boşluğunu da Ronaldo ile klip çeken tiyatro dalında ödüller alan tonton teyzemiz müfredata girecekmis..

Buna sessiz kalmayalim.

Bugün Askın imzanı bekliyor!

Askın Buyuk bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı : M.Kemal Atatürk ve Tarihimiz derslerden cikarilmamalidir». Askın ve imza atan diğer 23 kişiye katıl.