M.E.B. Öğretmenimizi geri ver

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Beşikltaş halk eğitim merkezinin açtığı  eğitimlerden  yararlanan kursiyerleriz.Bu güne kadar verdiği kaliteli hizmetten de çok memnunuz.Ancak bu yıl kursiyeri olduğumuz birimdeki bazı hocalarımızın halk eğitimden alınarak başka yerlere tayin edileceklerini esefle öğrendik.Çoğunluğumuz orta yaş civarı insanlar olarak,evde oturmak yerine eğitim alarak yeteneklerimizi geliştirip belki de bunu ileride ekonomiye faydalı bir hale getirmeyi hayal ederken,sizin bizim alıştığımız,çok iyi frekans tutturup faydalandığımız hocalarımızı tayin etmeniz hepimizi ziyadesi ile üzdü .Bu durumda ya biz  kursu bırakacağız ve 2. sömestir talebesiz kalacaksınız,ya da siz bu tayinleri durdurmalısınız..Kabul ediniz ki onca zaamandır aldığımız eğitim,yaptığımız masraflar,ümitlerimiz,her şey yarım kalacak.Milli eğitim bakanımıza rica ediyoruz,BİZİM HOCALARIMIZA DOKUNMASIN LÜTFEN..

Bunca yeni mezun öğretmenler işsizken,niçin onlar açık kadrolara tayin edilmez,akıl almıyor !!..

Ya da akıl diyor ki,yanlış hesap Bağdat'tan döner...

Bugün Nergin imzanı bekliyor!

Nergin Öztürk bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli eğitim bakanlığı: M.E.B. Öğretmenimizi geri ver». Nergin ve imza atan diğer 93 kişiye katıl.