Müfredattan Mustafa Kemal ATATÜRK kaldırılamaz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TALİM TERBİYE KURULU BAŞKANLIĞI'NA

Haberlerde duyduğumuz müfredat değişikliği gelecek nesillerin geçmişini, Atasını daha az tanımaya yönelik olduğunu göstermekte. Unutulmamalı ki Mustafa Kemal Atatürk bizim şu anda ki refahımızın sebebi, Cumhuriyet ve Demokrasi ile yönetilmemizin öncüsüdür. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkes yaptığı her işlemde, gittiği her okulda, yetkili olabildiği her kurumda bu gerçeği bilmeli ve hatırlamalıdır.

Mustafa Kemal Atatürk'ün müfredattan çıkarılmasının yanı sıra müfredata bir takım bağnaz düşünceler(kocaya itaat ibadettir, ateist ve müşriklerle evlenmeyin vb.)  eklenmiş olup geleceğimiz olan çocuklar ırkçılığa itilmekte.

İlle de bir şey empoze edilecekse gelecek nesillerimize 'Yurtta barış dünya da barış' isteyen bir toplum olarak itaati değil barışçıllığı, eşitliği empoze etmeliyiz.

"Geçmişini bilmeyen geleceğini de bilemez"   Şeyh Edebali'nin sözünü de ekleyip Mustafa Kemal Atatürk'ün müfredattan çıkarılmasına,  bağnaz, tutucu bir geleceğin yetişmemesine Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak izin vermeyeceğiz.

Bugün Sena imzanı bekliyor!

Sena Çetin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Mİlli Eğitim Bakanlığı: Müfredattan Mustafa Kemal ATATÜRK kaldırılamaz». Sena ve imza atan diğer 120 kişiye katıl.