Kampanya Kapatıldı

Liselilere kaliteli eğitim

Bu kampanya 28 destekçiye ulaştı

Liselerdeki eğitimin kalitesizliğini ülkemizin özellikle bilim dalında gerilerden seyretmesinden anlayabiliriz.Ne öyle ya 10 gün devamsızlık falan birde sürekli derste uyuyorlar .Buna derhal bir çözüm getirilmeli.Şu disiplinsizliğe de bir bakın!.Devamsızlık ve dersin sabote edilmesini,okulun bir eğitim yuvası olmasının dışına çıkarak eğlence parkı haline gelmesinin önüne ancak ve ancak liselilere ağır yaptırımlar uygulayarak geçebiliriz.Bu sebeple liselilerin kaybettiği zamanı geri kazanabilmek için kayıp zamanı geri çekmeliyiz.Bunun için en mantıklı teklif ise şüphesiz ki devamsızlık sınırının 0.5 gün,günlük eğitim saati ise 15 saat olmasıdır.Lütfen daha parlak bir ülke için bunları destekleyin.Umarım bunlar kaale alınır ve yürürlüğe girer ya.

Ufak bir not:Almanya,Türkiye'deki eğitim sistemi çok iyi böyle kalsın demiş.Yani hayinler yine iş başında eğitim sistemimizdeki açıktan yararlanarak fetöcüleri ülkemize sokmaya çalışıyorlar.Eyyyyyyyy Almanya sen kimsin ya ??????????

Bugün Ali Haydar imzanı bekliyor!

Ali Haydar Daşdemir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı: Liselilere kaliteli eğitim». Ali Haydar ve imza atan diğer 27 kişiye katıl.