Kampanya Kapatıldı

Lisede ikili öğretim kalksın

Bu kampanya 207 destekçiye ulaştı

Sayın Milli Eğitim Bakanı,

2018 Liselere Geçiş Sınavı sonrası açıkta kalan öğrencilere verdiğiniz söz olan “herkes istediği okula yerleşecek, kimseyi üzmeyeceğiz” söyleminizden sonra İstanbul Beşiktaş ilçesinde yerel yerleştirme ile öğrenci alan Bingül Erdem Anadolu lisesinin ikili öğretime yani sabahçı öğlenci olarak değiştirildiğini görüyoruz.

İlçede yerel yerleştirme ile öğrenci alabilecek iki okul daha varken,bir okulun ikili öğretime geçmesini. eğitimin kalitesinin düşürülmesine neden olacağını düşünüyoruz.

Okulumuzun fiziki şartları bunun için uygun değildir. İkili öğretime geçilmesi demek hem öğretmenlerimizin aşırı yıpranmasına sebep olacak, hem de öğrencilerin eğitim anlamında eksik kalmalarına neden olacaktır.

17 Eylül 2018 Pazartesi günü okullar açılana kadar bu durumun düzeltilmesi için gereğini bilgilerinize sunarız.

Bingül Erdem Anadolu Lisesi velileri adına

Merve Gürkaynak

Bugün Merve imzanı bekliyor!

Merve Gurkaynak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı: Lisede ikili öğretim kalksın». Merve ve imza atan diğer 206 kişiye katıl.