Lise Son Sınıf Öğrencilerine Devamsızlık Affı Getirilsin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Bildiğiniz gibi YGS ve LYS adında iki sınava girmekteyiz ve bu sınavlar hayatımızın geri kalanını belirlemekte.Son sınıf öğrencisi olduğumuz için de dershanelere gidiyoruz.Kaynak kitaplar alıp okul çıkışları kütüphanelere soru çözmeye gidiyoruz.Sırf daha güzel bir geleceğimiz olsun diye..

Ama devamsızlık süremiz tüm bunlara yetmiyor.Geçerli başka sebepler de bunlara dahil.Ortalama bir son sınıf öğrencisinin senede eğitimine harcadığı miktar yaklaşık 10.000₺ civarındadır.(Öğrenciden öğrenciye değişebilir)Ve bu paralar kolay kazanılmıyor.Öğrencilerde ellerinden geldiğince bu ülkenin geleceği için çabalıyor ve çalışıyor.1 sene herşeyi değiştirebilir.Bizler verdiğimiz emeğin çöpe gitmesini değil karşılığını almak istiyoruz.

Sizde bize yardımcı olmak için lütfen kampanyayı paylaşın.

Yetkili kurumlardan ricamız bunu göz ardı etmemeleri ve gereğinin yapılmasıdır.

Bugün Can imzanı bekliyor!

Can Özdemir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı: Lise Son Sınıf Öğrencilerine Devamsızlık Affı Getirilsin!». Can ve imza atan diğer 102 kişiye katıl.