Kampüsümüze Yapılan Yeni Yurdun Kız Yurdu Olmasını İstiyoruz!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Osmaniye Liseler Kampüsü'ne yapılan 300 öğrenci kapasiteli yeni yurdun erkek öğrencilere özel açılmasına kız yurdu öğrencileri olarak karşıyız.Toplamı 150 kişi dahi olmayan erkek yurdu öğrencileri, 300 kişilik bir yurda taşınıp odalarda tek tek otel konforunda kalacakken biz 12 kişilik koğuş sisteminde,günümüze göre yetersiz kalan,elektrik ve su sorunu baş gösteren ve hijyenden uzak olan Atatürk Kız Öğrenci yurdunda eğitim hayatımıza devam etmek zorunda kalacağız. Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi'ne ait olarak faaliyete geçecek olan yeni yurt sırf okulun kadın müdür yardımcısı olmadığı için erkek öğrencilere devredilmek zorunda kalındı.Bu konuda acilen bir çözüm bulunmasını ve yeni eğitim-öğretim yılında yurdu kız yurdu olarak faaliyet vermesini yurtta kalan kız öğrenciler olarak istiyoruz.Sizden de kampanyamıza destek olarak imza vermenizi istiyoruz.

Bugün Atatürk Kız Öğrenci Yurdu Öğrencileri imzanı bekliyor!

Atatürk Kız Öğrenci Yurdu Öğrencileri bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı: Kampüsümüze Yapılan Yeni Yurdun Kız Yurdu Olmasını İstiyoruz!». Atatürk Kız Öğrenci Yurdu Öğrencileri ve imza atan diğer 139 kişiye katıl.