0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Tarih biliminin ve tarih dersinin önemsizleştirilmemesi, hayatımızdaki yerinin sürekli korunması ve gelecek nesillerin sağlıklı birer birey olmaları açısından tarih bilinci ile yetiştirilmeleri amacıyla bu kampanyayı başlatıyorum, kampanyayı yalnızca tarih Öğretmenleri ve tarih bölümü mezunları için değil; tarih bilinci ile yaşayan ve tarihin gelişimine önem veren tüm bireyler için hazırladım. Biz tarihçilerden, tarihe gönül veren dostlarınızdan kampanyaya imza ve desteklerinizi esirgememeniz temennisi ile hoşçakalın.

Bugün Osman imzanı bekliyor!

Osman Gökova bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı, İsmet YILMAZ, Tarih öğretmenlerinin atama kontenjanlarının artırılmasını, eğitim kurumlarındaki tarih ders müfredatının değiştirilmesini ve tarih ders saatlerinin artırılmasını talep ediyoruz...!». Osman ve imza atan diğer 39 kişiye katıl.