Kampanyanın muhatabı: Milli Eğitim Bakanlığı

İsmet İnönü Müfredattan Kaldırılmasın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Milli Eğitim Bakanlığının yeni müfredat taslağında Atatürk ve Cumhuriyet'in kurucuları ile ilgili bilgilerin azaltıldığı, önemsizleştirildiği, tarihin bazı bölümlerinin adeta silinmeye çalışıldığını gözlemliyoruz. Bu gibi çabalar siyasi tarihimizde daha önceleri de denenmiş ve sonuç vermemişti. Gerçekler, eninde sonunda ortaya çıkıyorlar ve bu milletin gönlünden Atatürk sevgisini yok etmek mümkün değil. Atatürk'e ilişemeyenlerin, onun en yakın dava arkadaşı İsmet İNÖNÜ'yü hedef almaları da yeni değil. İsmet İNÖNÜ'nün 2. Dünya Savaşı'na Türkiye'yi sokmama başarısının müfredat programından kaldırılmasını protesto ediyorum.

Tarihimizin silinmesine sen de izin verme!

Bu kampanyanın teslim edileceği kurum:
  • Milli Eğitim Bakanlığı

Sosyal Demokrasi Derneği bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 2.186 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Sosyal Demokrasi Derneği imzanı bekliyor!

Sosyal Demokrasi Derneği bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı: İsmet İnönü Müfredattan Kaldırılmasın!». Sosyal Demokrasi Derneği ve imza atan diğer 2.185 kişiye katıl.