#isgsinavucretidussun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (2018-İSG), 2018 yılı 1. Dönem Sınavı 20 Mayıs 2018 tarihinde, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illerinde yapılacaktır. Sınava giriş ücreti bir önceki döneme göre yaklaşık %22 artışla 200 tl olmuştur.Sınava girilecek il sayısının kısıtlı olması sınava girecek adayların farklı illerden sınav merkezi olan illere geliş gidişleri, kalacak yerleri, yeme içmeleri vb masrafları olacağı da yadsınamaz bir gerçektir.Aralık 2017 döneminde enflasyon rakamı %11,9 iken Mart 2018 döneminde %11,14 olmuştur. Enflasyonun artmadığı bir süreçte sınava giriş ücretinin %22 artmasının normal olmadığı kanaatindeyim.

Sınava giriş ücretlerinin benim gibi bir çok adayı mağdur edeceğinden dolayı düzenlenmesi için gereğinin ivedilikle yapılmasını arz ederim.

Bugün N imzanı bekliyor!

N A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı : #isgsinavucretidussun». N ve imza atan diğer 17 kişiye katıl.