İlk Ve Orta Okullarda Adab-ı Muhaşeret Dersleri İstiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Son yıllara da ülkemizde yeni yetişen neslin milli ve manevi duygularımıza,geleneklerimize,dini yapımıza uygun hareket etmedikleri bunun ile beraber yetişen neslin adab-ı muhaşeret kurallarından bir haber yetiştiği bu ahlaki görgü kurallarından yoksun yetişen bu nesil malesef ki robotize edilmiş bir nesil haline gelmiştir. Şöyle ki ; Otobüste yaşlı ve hamile insanlara yer vermeyen büyüklerinin yanında söz hakkı bile isteme gereği duymayan eğitici ve öğretmenlerine karşı saygı duymayan ve bu örnekleri sıralamakla bitiremeyeceğimiz davranışlar içerisinde yetişmekte olan bu nesilden biz sorumluyuz ve bunu düzelmesi için de elimizden geleni yapmakla yükümlüyüz. Sözü "senet" olan bir millet iken,artık senedimiz bile para etmiyor. Adab-ı Muhaşeret derslerinin ilk ve orta öğretim derecesinde ki okullarda mecburi ders yapılmasını ve bu dersin genel not ortalamasını etkileyici bir bağlamının olmasını istiyoruz.

Bugün ismail imzanı bekliyor!

ismail çimen bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı: İlk Ve Orta Okullarda Adab-ı Muhaşeret Dersleri İstiyoruz». ismail ve imza atan diğer 26 kişiye katıl.