İşaret dili ilkokullarda zorunlu bir ders olarak okutulsun.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ülkemizdeki asosyal engelli çocuk profilini değistirilmesine katkıda bulunup, sosyal, güçlü, kendini herkese karşı ifade edebilen, kendi ayakları üzerinde durabilen bir hale gelmelerine küçük bir yardımda bulunmak için, duyma ve konuşma engeli olan çocukların toplum içerisinde daha özgüvenli ve aktif olmalarını sağlamak için, engeli olmayan çocukların da kendilerine sorumluluk hissedip daha duyarlı bireyler olmaları için, haftada yalnızca bir ders saatinin işaret dili öğrenimine ayrılması amacıyla bu kampanyaya destek olmanızı istiyorum.

Engelli bireylerin mutlu olmalarını sağlamak biz engeli olmayan bireylerin bilinç ve duyarlılığına bağlıdır.

Ülkemizdeki işitme engellilerin yalnızca %8 i çalışmakta, %5 i de iş aramaktadır. Diger kalan yuzde ise kendilerini ifade edememelerinin sonucunda eve kapanmaktadirlar.

Onlara yalnız olmadıklarını ve kendilerine her konuda ulaşmak istedigimizi gösterelim.

Bugün tuğba imzanı bekliyor!

tuğba tetik bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli eğitim bakanlığı: İşaret dili ilkokullarda zorunlu bir ders olarak okutulsun.». tuğba ve imza atan diğer 29 kişiye katıl.