0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın ortak çalışmasın Türk Standartları Enstitüsü'de dahil olarak kapsamlı bir çalışma sonucunda 81 ilde eğitim- öğretim hayatına devam eden her okula 1 sağlık personelinin atanacağı açıklandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda " okullardaki kazalara anında müdahale edilebilmesi için Milli Eğitim ve TSE ile yaptığımız ortak çalışmanın ürünü olarak her okula bir sağlık personeli ataması yapacağız." ifadelerini kullandı.

81 vilayette eğitim ve öğretim hayatına devam tüm okullara,  kaza anlarında ilk müdahaleyi gerçekleştirecek, Acil durum kontrol altına alarak, doktor ve ambulans gibi acil sağlık ekiplerini alarma geçirecek ve kazanın yaşandığı okula yönlendirecek sağlık personelleri Sağlık Bakanlığı tarafından görevlendirilecek.

Bu KADRO Acil Durum ve Afet Yönetimi mezunları için uygundur.

Bugün Burak imzanı bekliyor!

Burak A. bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı : Her Okula Bir Sağlık Çalışanı Acil Durum ve Afet Yönetimi mezunları için Uygun Kadrodur». Burak ve imza atan diğer 64 kişiye katıl.