0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Füsun Yönder Anadolu Lisesi

Gerek öğretmenleri gerek öğrencileri ile bir çok öğrencinin ve velinin tercihlerinde her zaman üst sıralarda olmuştur. Okulumuzun tercih edilmesinin en büyük nedenlerinden biri ise üniversite sınavlarındaki başarıların sonucudur.Bunun yanı sıra yapılan sosyal faaliyetler, sosyal etkinliklerdir. Aynı zamanda her sene okul tiyatrosu yapılmaktadır ve öğrenci arkadaşlarımıza sunulmaktadır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı,30 Ağustos Zafer Bayramı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gibi Türk Milleti için önemli tarihlerde de okulumuz gösteriler düzenleyip sunmaktadır.Ne yazıktır ki son açıklanan listeye göre okulumuz "Nitelikli Okullar" arasında bulunmamaktadır. Bu durum, öğrenciler ve öğretmenler tarafından hoş karşılanmamakla beraber öğrenci başarılarının artacağı yerde daha da gerilemesine neden olabilecek bir durumdur.Bizler Füsun Yönder Anadolu Lisesi öğrencileri olarak mağdur durumdayız.Bu denli başarılı, bu denli geleceği parlak öğrenciler bulundurduğumuz halde okulumuzun fark edilmemesi "Nitelikli Okul" olarak sayılmaması bizi ciddi mânada üzüyor. Tüm Füsun Yönder Anadolu Lisesi olarak burdan Milli Eğitim Bakanlığı'na sesleniyoruz bizi de fark edin. Biz de "Nitelikli Okul" olmayı hak ediyoruz. Gereğinin Yapılmasını İstiyoruz.

Teşekkürler

Bugün Füsun Yönder Anadolu Lisesi imzanı bekliyor!

Füsun Yönder Anadolu Lisesi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı: FÜSUN YÖNDER ANADOLU LİSESİ NİTELİKLİ ÖĞRENCİLERLE NİTELİKSİZ OLMAYI HAK ETMİYOR». Füsun Yönder Anadolu Lisesi ve imza atan diğer 299 kişiye katıl.