EK PUAN GERİ GELSİN!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA,

Biz meslek lisesi öğrencileri olarak şuanda kaldırılan ek puanın geri gelmesini arz ederiz. Gördüğümüz dersler ve gittiğimiz staj saatleri dolayısı ile bir fen lisesi ve anadolu lisesi düzeyinde ders görmüyoruz. Aynı sınavlara tabi tutulmamız dışında aldığımız meslek derslerinin geçiş zamanında puanımızı etkilememesi Anadolu lisesi düzeyinde ders görmememizin arada fark yaratılmasına sebep oluyor. Haftanın üç günü staj görmemizin yanı sıra kalan iki gün içerisinde meslek dersi ve kültür dersinin bir arada olması derslerden geri kalmamıza sebep oluyor. Özel ders olmadan anadolu seviyesine gelmemiz çok zor fakat maddiyat sıkıntısından tüm arkadaşlarımız özel ders alabilecek durumda değil. Bizim Talebimiz yıllardır var olan ek puanın meslek liselerine tekrardan verilmesi yönündedir. Bu konu da gereğinin yapılmasını arz ederiz.

Bugün Meryem imzanı bekliyor!

Meryem Ertuğrul bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı: EK PUAN GERİ GELSİN!». Meryem ve imza atan diğer 248 kişiye katıl.