Kampanya Kapatıldı

#EĞİTİMSİSTEMİ

Bu kampanya 7 destekçiye ulaştı

Öğrencilerin teog'a girme amacıyla dişini tırnağına takıp çalışmaya başladığı ve haftalarca erken başladığı göz önünde bulundurulmalı.Bu öğrenciler TEOG sınavına girip hayat standartlarını yükseltmek için çaba harcadılar.Sınava iki ay kala ve temponun yükseltip son hız sınava hazırlanıldığı, kitapların basılıp alındığı bir dönemde bu kararın belirsiz bir şekilde verilmemesi gerekiyor.Öğrencilerin içindeki "olmayan" eğitim sevgisi sömürülüyor.İddia edilen sistemin gelmesi halinde binlerce öğrencinin ümitleri yıkılacak.Ülkenin gelişmesi isteniyorsa her potansiyel sonuna kadar değerlendirilmeli,sömürülme halinde değil elbette.Öğrencilerin ideallerinin gerçekleşmesi son dakika verilen-verilemeyen bir karara bakmamalı.Sistem onlar üzerinde uygulanacak fakat onların hiçbir söz hakkı yok!Çocuklar okulda haklarını ifade etmeleri gerektiğini öğreniyor ve herkes haklarına var gücüyle sarılsın.İstemediğimiz bir tarzda okula gönderilmemiz ve bu küçücük yaşta yaşanılan hayal kırıklığı insanın hayattan sıkılmasına sebebiyet gösterir.Çocuklarınızın,yakınlarınızın,arkadaşlarınızın ve kendiniz için bu yazı hakkında düşünmenizi rica ediyorum.

Bugün X imzanı bekliyor!

X Kromozom bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı: #EĞİTİMSİSTEMİ». X ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.