Eğitimde kalite

z

ismail birinci
2 years ago
Adalet adil olsun istiyorum daha doğru bir dünya için geleceğe şans verelim istiyorum hepimizin başına musibet gelebilir buda bir musibet olduğuna inanıyorum

Eylem Şahinbay
2 years ago
Hem ailelerin hemde çocukların mağdur olduğunu düşünüyorum.

nebi kırmızıgül
2 years ago
Kameralardan ben de olsam rahatsız olurum.

Özgür Akbaba
2 years ago
Onarılamaz yanlışlara girilmeden memleketin geleceği olan gençlerin daha iyi bir eğitime tabi tutulması için...yarınlarımıza boş boş bakan değil pırıl pırıl bakan çocuklar yetişsin...

Gamze Koray
2 years ago
Özel eğitimde kalite kamera sistemi ile sağlanmaz zor ve yorucu olan bu yolda eğitimci olarak desteklenmek,eğitim kalitesini arttıracak bazı düzenlemeler bekliyoruz.

melih mantar
2 years ago
bu sistemin zorluklarını yaşıyoruz. mesleki olarak verim sağlayamıyorum.

Serdar Aksal
2 years ago
Ögrencilerin tam ögretim olmasıyla birlikte ögrencilerin özel eğitime gec gelip gitmesi. Bu yüzden cocukların gelmek istememesi Ailelerin de bu durumdan rahatsız olması . Bu sistemle 6 gün calışmamız zor olan çalışma şartlarımızı daha da zorlaştırdı.

Aylin Toygar
2 years ago
Çocuklarımız geç saatlerde evlerine gitmek zorunda kalıyor, öğretmenler karmaşık duzenin içinde verimli olamıyor , eğitim kalitesi düşüyor, genelde tüm gün okullarında oldukları için uzerine o gec saatlerde gelmeleri aileleri ve cocuklari cok yoruyor , goruntu almak ugruna , hicbir cozim uretilmeden yapilan bu uygulama duzeltilmeli

Nilüfer Çenesiz
2 years ago
Acil bir durum olup da hastalık vs. çocuk seansa gidemeyince ve bunu önceden kuruma haber verince yerine telafi seansı alabiliyorduk. Şimdi o hakkımız da olmayacak. Zaten haftada iki gün 40 ar dakika yetmeyen seanslar, iyileştirme yapılacağı yerde zorlaştırılıyor.