0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

İlköğretim ve öncesi eğitim döneminde çocuğa verilen ödevlerin çocuğun psikolojisini nasıl etkileyeceği yönünde araştırma yapılması ve uygulanması gereklidir. Anne ve baba ayrılmış veyahut başka sebeplerden anne veya babayı kaybetmiş(örn:şehit olması) çocukların anne/baba temalı verilen ödevlerde adı geçen bireye özlem yada diğer duygu durumlarından herhangi birini hissetmesi ve bu durumdan psikolojikmen etkilenmesi. Bu etkinin birlikte yaşanılan ebeveynlere yansıması. Bu gibi durumların önüne geçilmesi amaçlıdır. Daha çok bu tarz ödevlerde direkt tek ebeveyn bazlı değil diğer aile birey yada büyüklerini de kapsarsa daha az etki yada olumsuz bilinç altı duyguları önlenmiş olacaktır.

Bugün Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Merkezi imzanı bekliyor!

Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Merkezi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı: Eğitim Sistemlerindeki Ödevlerin Babasız Çocukları Uzerindeki Etkisini Düşünebilme». Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Merkezi ve imza atan diğer 204 kişiye katıl.