Kampanya Kapatıldı

EĞİTİM SİSTEMİ HAFİFLETİLSİN

Bu kampanya 22 destekçiye ulaştı

Sizce de eğitim sistemi git gide ağırlaştırılmıyor mu? Her gün binlerce bebek dünyaya geliyor. Bu çocuklar 6 yaşlarında anasınıfı ile eğitime başlıyorlar. Git gide ağırlaştırılan müfredatlar bizleri çok zorluyor. Her şey sınav sınav sınav. Gün yüzü görmeden test çözmüyor muyuz? Bir matematik öğretmeni bile bizlere 12 dersin tüm konularını anlatamaz ama biz öğrencilerden bunu bekliyorlar. Herkes ilgisine göre bir bölüm seçse akademik dersler liseden itibaren seçmeli ders olarak geçse bu ülkemizi daha çok geliştirmez mi? Benim bu kampanyayı başlatma amacım tamamen kendim, arkadaşlarım ve bizlerden sonrakiler için üst kademelere bu fikirlerimi ulaştırıp eğitim düzeyimizi biraz daha hafifletmektir. Bu konuda bana destek olan herkese teşekkür ediyorum şimdiden.

Bugün Doğa imzanı bekliyor!

Doğa Salarvan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim bakanlığı : EĞİTİM SİSTEMİ HAFİFLETİLSİN». Doğa ve imza atan diğer 21 kişiye katıl.