Eğitim kampanyası

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Sevgili Arkadaşlar;

Biz sağlık meslek lisesi 2000 doğumlu üniversiteye hazırlık öğrencileriyiz 2013-2014 eğitim öğretim yılı içerisinde dönem ortasında yapılan karar değişikliği ile liselere geçişte SBS sistemi yerine TEOG sistemi uygulanan ve sonrasında ani bi kararla verilen sağlık liselerine, hemşirelik yerine hemşire yardımcılığı ve ebe yardımcılığı gibi dalların getirildiği 2017-2018 eğitim yılında stajyerlik eğitimimizde invaziv işlemin yasak olduğu bir sistemde yapılması, geçmiş yıllarda personellerin bile invaziv girişim yaptığı unutulmamalıdır ki biz hiç bir işlem yapamamaktayız ve yine ekliyorum ki ilk olarak ek puanın kaldırılıp, tekrar geri getirilip, bu seferde meslek liselerinden sınavsız geçişin kaldırıldığı mağdur öğrencileriz. 4 yıllık sağlık eğitimi alıp, hemşirelik mezunu olan öğrencilerle aynı dersleri almamıza rağmen stajda personel gibi çalışıp hiç bir invaziv girişimde bulunmamak ve bu bölümden yardımcı sıfatıyla mezun olmak istemiyoruz gereğinin yapılmasını istiyoruz ve bu kampanyayı imzalayarak bizlere yardım etmiş olucaksınız şimdiden herkese teşekkür ederim..

Bugün Melek imzanı bekliyor!

Melek Yaman bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli eğitim bakanlığı: Eğitim kampanyası». Melek ve imza atan diğer 259 kişiye katıl.