Kampanya Kapatıldı

Direksiyon sınavları hafifletilsin!

Bu kampanya 36 destekçiye ulaştı

Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlemiş olduğu direksiyon sınavları gün geçtikçe daha da zor bir hal almakta.

Kurallara uyulmasını sağlamaları, daha profesyonel sürücüler yetiştiriyor olmaları elbette sağlıklı ancak söz konusu hatalar bu denli kesin reddedilmemeli. Sinyal vermeyiz, aynamızı kontrol etmeyiz, arabayı tanımayız, emniyet kemeri takmayız bunlar kesinlikle yapılmaması gereken, geri dönüşü olmayan hatalar. Ancak o anki heyecanla ÖZEL OLARAK SEÇİLMİŞ BENZİNLİ (stop etmesi yakıtından dolayı daha kolay olan) araçlarda arabaların stop etmesi ve özellikle durduktan sonra stop etmesi trafikte bize hiçbir zorluk çıkarmaz. Ehliyet alanlarda alamayanlarda lütfen imzalarınızla destek olun ve gelecekte ehliyet alacak insanlara bu zorluğun yaşatılmasına engel olun.

Bugün Irem imzanı bekliyor!

Irem ÇINAR bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı: Direksiyon sınavları hafifletilsin!». Irem ve imza atan diğer 35 kişiye katıl.