Devlet Okullarında Öğretmen ve Öğrenci için Güvenlik Sistemleri

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Okullardaki yetersiz güvenlik önlemlerinden dolayı yazılı ve görsel basında her gün kötü bir olay yaşanmaktadır.Öğretmen ve öğrencilerin can ve mal güvenliği kalmamıştır.Bu delici ve kesici aletler okullara nasıl giriyor?Bir veli olarak bizleri çok düşündürüyor ve derinden etkiliyor.Bunun içinde havaalanı,kamu kurumları ve daha birçok alanda kullanılan X-ray cihazlarınında eğitim alanlarında da kullanılmasını talep ediyoruz.Ortaokul hatta ilk okul seviyelerine kadar inen madde bağımlılığı da da kanayan bir başka yaramız.Her ne kadar okul etraflarında emniyet ekipleri bulunsada bu maddeleri kandırarak çocuklara satan satıcılar okul içlerine kadar sızmıştır.Artık bu durumlara bir "DUR" denilmesini istiyoruz.

Bugün DERYA imzanı bekliyor!

DERYA KARA bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı: Devlet Okullarında Öğretmen ve Öğrenci için Güvenlik Sistemleri». DERYA ve imza atan diğer 55 kişiye katıl.