Ders Saati kısalsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bu konu sadece benim için değil de bütün benim gibi öğrenci kardeşlerim için de sorun. Ders saatleri kısaltılması bir çok kişi tarafından istenildiği gibi bir çoğu öğretmenin de istediği birşey. Genellikle bulunduğum derslerde hocalarında bu konu hakkında fazla olduğu kaanatindeler. Bir yetişkin öğreticinin bu ders saatlerinin fazla olması onları yoruyorsa henüz daha yetişkin olmayan öğrencileri nasıl yormaz ? Bir çok okulda blok dersler var ve blok ders işleyenlerin çoğu son 10 dakikaya geldiğinde dakikaları hatta saniyeleri sayiyorsa bu ders ne kadar verimli olabilir ki ? Bu durum aileyi de etkiliyor bir yandan. O dersleri dinleyip beden ve ruhumuz çöküntü içinde eve gidiyoruz ve yorgun bir şekilde derste çalışma gücü kalmıyor bu durum yüzünden ailelerimiz neden ders çalışmıyorsun gibi baskılar yaparak daha da psikolojik olarak çökmüş oluyoruz. Tüm bu sebep ve daha bir çok sayamadığım sebeplerden dolayı ders saatinin kısaltılması kanaatindeyim .

Bugün Şükrü imzanı bekliyor!

Şükrü Çiçek bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı : Ders Saati kısalsın». Şükrü ve imza atan diğer 8 kişiye katıl.